Workshop

WORKSHOP PERSOONLIJKE GROEI IN HET RITME VAN DE SEIZOENEN 

Wil je in jouw dagelijks leven tijd vrij maken om aandacht te geven aan je eigen ritme én het ritme van de natuur? Sta je open voor persoonlijke groei in samenwerking met de natuur?Doe dan mee en gun jezelf een vast moment met jezelf 4x per jaar. Neem de tijd en rust om je te laten inspireren en meld je dan aan voor het programma:

PROGRAMMA

In ons programma houden we ons bezig met de kenmerken van de seizoenen in de natuur en spiegelen we deze aan ons innerlijk beleven. Net als de planten en de dieren zijn wij onderdeel van de natuur én hebben we onze eigen natuur. Merk jij ook dat je je in de zomer veelal energieker voelt dan in de donkere dagen van de winter? En dat je in de winter meer behoefte hebt om naar binnen te keren dan in de zomer? Of ben je hier (nog) niet mee bezig? Dit is nog maar één voorbeeld van hoe we kunnen spiegelen aan de natuur. Er is zo veel meer! Daar werken we mee in dit programma. Vier keer per jaar de bewustwording en opmerkzaamheid van wat er in jou en om je heen gebeurt, draagt al bij aan de beleving van je innerlijke wereld.

Elke bijeenkomst beginnen we met het delen van de ervaringen van de afgelopen periode. Met behulp van oefeningen en geleide meditatie en bespiegelende vragen bereiden we ons voor op het volgende seizoen. De bijeenkomst is een moment voor jezelf, een moment van rust en plezier om bij jezelf stil te staan.

 

Kosten:                       € 350,– voor de deelname van een jaar, incl koffie en thee

 

Locatie:                      BuitenLeeft Middelweg 1a, 2616 LV Delft

https://www.buitenleeft.nl/

 

Het programma wordt aangeboden door Margriet Knospe (coach en oprichter Landgoed  BuitenLeeft) en Anita Roseboom (coach en psychotherapeut).

 

Voor aanmelding kunt u mailen naar info@buitenleeft.nl of bellen met

Margriet: 0652689039

Anita: 0681886764